KOŠARICA 0

Blog — Predstavljamo brandove

Predstavljamo brandove: Chipolino

Chipolino Predstavljamo brandove

Predstavljamo brandove: Chipolino

U seriji članaka "Predstavljamo brandove", donosimo vam malo više detalja o brandu kojeg volimo i u kojeg vjerujemo. U ovom članku vam predstavljamo brand Chipolino. Chipolino Povijest Brand Chipolino kao dio Maxeurope grupe započeo je 1991. godine svoje putovanje, koje traje i danas. Na samom početku prodavali su bicikle pod markom Sprint i proizvode za njegu djece pod zaštitnim znakom Chipolino  i Baby Max. Tvrtka je brzo rasla i nakon nekoliko godina pokrenuta je vlastita proizvodnja u Plovdivu (Bugarska). Ubrzo su bicikli i sva oprema za djecu prešli granicu i pronašli svoje mjesto po cijeloj Europi. Chipolino, Chipolino VIP i...

Pročitaj više →


Predstavljamo brendove: Violeta

Predstavljamo brandove Violeta

Predstavljamo brendove: Violeta

Osluškujući svakodnevne potrebe potrošača u Violeti se trude ponuditi proizvode koji će zadovoljiti sve njihove potrebe. Zahvaljujući tom pristupu, dobili su i priznanje od strane samih potrošača, tako primjerice u Hrvatskoj prema istraživanju renomiranog lifestyle magazina dobili su i nagradu - "Produkt godine" za Air Dry dječje pelene, prve takve s inovativnom tehnologijom na području Europe.

Pročitaj više →


Predstavljamo brendove: Babiators

Babiators Predstavljamo brandove

Predstavljamo brendove: Babiators

Babiators sunčane naočale nastale su kao dječji pandan popularnih "avijatičarki" i to u američkoj vojnoj bazi u Beaufortu. Ideja je nastala kad je Molly, supruga vojnog pilota zajedno sa svojom djecom čekala muža da sleti u vojnu bazu. Tom prilikom Molly je primjetila da svi odrasli imaju sunčane naočale dok djeca žmire zbog jakog sunca.

Pročitaj više →


Predstavljamo brendove: Matchstick Monkey

Matchstick Monkey Predstavljamo brandove

Predstavljamo brendove: Matchstick Monkey

Matchstick Monkey razumije da je svaki trenutak važan kada je u pitanju vaša beba i da je to jednako za svakog roditelja u cijelom svijetu. Vjeruju da su dizajn i sigurnost imperativ za najmlađe, tako da možete biti sigurni da su njihovi proizvodi napravljeni prema najvišim standardima. Savršenstvo za male ruke koje traže nešto za držanje s lakoćom a opet vizualno tako zanimljivo.

Pročitaj više →


Predstavljamo brandove: Cam

Cam Predstavljamo brandove

Predstavljamo brandove: Cam

Danas je Cam jedna od rijetkih tvrtki koja proizvodi 95% svog asortimana u Italiji. Zahvaljujući ovom pobjedničkom izboru Cam sada predstavlja simbol izvrsnosti Italije diljem svijeta. Želje odraslih i djece pretvaraju u kreativne ideje i višenamjenske proizvode koji svakodnevni život čine boljim i sigurnijim.

Pročitaj više →