KOŠARICA 0

Dostava

Dostava iznosi €3,80 na području RH, a besplatna je za sve narudžbe na području RH u vrijednosti narudžbe iznad €65! Dostavu vrše partnerske tvrtke LOGIS-BS i/ili Overseas Express i/ili GLS, a paket u najvećem broju slučajeva stiže na Vašu adresu u roku 2-5 radnih dana od potvrde Vaše narudžbe, odnosno isporuke.

Prodavatelj će u najvećem broju slučaja poslati pošiljku najkasnije sljedeći dan nakon što zaprimi potvrdu o uplati. Ako odabere način plaćanja pouzećem, proizvod će u najvećem broju slučaja biti poslan na isporuku u roku 3 radna dana od potvrde kupovine, a kupac se obvezuje platiti proizvod prilikom zaprimanja naručene robe. Kupac će dobiti obavijest nakon što prodavatelj pošalje proizvod na isporuku. Na toj obavijesti nalazi se broj za praćenje paketa dostave kako biste mogli znati gdje se nalazi vaša pošiljka u svakom trenutku.

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavatelja, prodavatelj više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja, te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe. Ako kupac nakon potvrde kupovine ne primi obavijest o isporuci robe u očekivanom vremenu (najkasnije u 3 radna dana), kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja. 

Naručeni proizvodi pakiraju se tako da tijekom transporta ne budu oštećeni, a sve su pošiljke osigurane od strane dostavne službe. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču (djelatnicima tvrtke koja vrši dostavu), odnosno takav proizvod ne treba zaprimiti.

Ako prodavatelj ne može dostaviti sve naručene proizvode kontaktirati će kupca i dogovoriti produženi rok isporuke, zamjenski proizvod ili otkazivanje naručenog proizvoda.