Sve za bebu Blog - Teme vezane uz bebe, a onda i roditelje

KOŠARICA 0

Blog

Najveći vodič opreme za novorođenče za 2020. godinu

Najveći vodič opreme za novorođenče za 2020. godinu

Kada jednog dana ugledate plusić na testu za trudnoću, obuzme Vas neopisiva sreća, strah, uzbuđenje, nemir – ma zapravo cijeli koloplet emocija i naravno najveće pitanje od svih: kako se najbolje pripremiti za dolazak toga malog slatkog bića. Uz sve pretrage koje obavljate (a vjerojatno će vas iznenaditi koliko ih ima), kreće i uređenje sobice, kao i priprema mnogobrojne opreme za dolazak vašeg bebača. Važno je da ne pretjerujete s količinom stvari, pogotovo s odjećom, jer bebe uistinu jako brzo rastu i odjeća im preko noći postaje premalena. Računajte naravno i da će te nešto od dječjih potrepština dobiti i...

Pročitaj više →


Predstavljamo brendove: Violeta

Predstavljamo brandove Violeta

Predstavljamo brendove: Violeta

Osluškujući svakodnevne potrebe potrošača u Violeti se trude ponuditi proizvode koji će zadovoljiti sve njihove potrebe. Zahvaljujući tom pristupu, dobili su i priznanje od strane samih potrošača, tako primjerice u Hrvatskoj prema istraživanju renomiranog lifestyle magazina dobili su i nagradu - "Produkt godine" za Air Dry dječje pelene, prve takve s inovativnom tehnologijom na području Europe.

Pročitaj više →


Predstavljamo brendove: Babiators

Babiators Predstavljamo brandove

Predstavljamo brendove: Babiators

Babiators sunčane naočale nastale su kao dječji pandan popularnih "avijatičarki" i to u američkoj vojnoj bazi u Beaufortu. Ideja je nastala kad je Molly, supruga vojnog pilota zajedno sa svojom djecom čekala muža da sleti u vojnu bazu. Tom prilikom Molly je primjetila da svi odrasli imaju sunčane naočale dok djeca žmire zbog jakog sunca.

Pročitaj više →


Predstavljamo brendove: Matchstick Monkey

Matchstick Monkey Predstavljamo brandove

Predstavljamo brendove: Matchstick Monkey

Matchstick Monkey razumije da je svaki trenutak važan kada je u pitanju vaša beba i da je to jednako za svakog roditelja u cijelom svijetu. Vjeruju da su dizajn i sigurnost imperativ za najmlađe, tako da možete biti sigurni da su njihovi proizvodi napravljeni prema najvišim standardima. Savršenstvo za male ruke koje traže nešto za držanje s lakoćom a opet vizualno tako zanimljivo.

Pročitaj više →


Predstavljamo brandove: Cam

Cam Predstavljamo brandove

Predstavljamo brandove: Cam

Danas je Cam jedna od rijetkih tvrtki koja proizvodi 95% svog asortimana u Italiji. Zahvaljujući ovom pobjedničkom izboru Cam sada predstavlja simbol izvrsnosti Italije diljem svijeta. Želje odraslih i djece pretvaraju u kreativne ideje i višenamjenske proizvode koji svakodnevni život čine boljim i sigurnijim.

Pročitaj više →