KOŠARICA 0

Povratak u vrtić

Oprema za vrtić

Ljeto nam je gotovo, polako se svi vraćamo u svoje rutine i obaveze. A tu nam je i nova vrtićka godina. Puno zabave, druženja, edukacije i prijatelja. Neki mališani se vraćaju u dobro poznato okruženje, a neki kreću u nove pustolovine. A roditelji zasigurno kreću u potragu za svim stvarima za vrtić. A za lakšu i bržu potragu – tu smo mi. Pa, krenimo! 😊

 

  • Za zaštitu i udobnost tijekom putovanja do vrtića tu su naše autosjedalice. Izaberite model, naručite u par klikova i brzo je na vašoj adresi.
Autosjedalice

Joie autosjedalica Verso koristi se okrenuta prema natrag (obrnuto od smjera vožnje) do 18 kg (4 godine), a prigodna je za korištenje okrenuta prema naprijed (u smjeru vožnje) od 15 kg do 36 kg. Zaštita od bočnog udara osigurava sigurnost glave, tijela i kukova. Guard Surround Safety™ paneli omogućuju dodatnu bočnu zaštitu i preklapaju se u sjedalu kada nisu u uporabi. Sjedalica koja raste s vašim djetetom, a uz to je jednostavna i praktična.

Cam autosjedalica Combo, grupe 1/2/3 (9-36 kg), koristi se okrenuto u smjeru vožnje i veže se pojasom od vozila u 3 točke. Dolazi u 3 boje te ima podesivi naslon za leđa i praktični mehanizam za podešavanje visine pojasa.

 

Tricikl i balans bicikla

 

Chipolino dječji tricikl Jazz ima ručku za guranje, krović te sjedalo koje se može namjestiti okrenuto prema osobi koja gura tricikl ili prema cesti. Prikladan za djecu do 25 kg. Kako dijete raste tako se može ukloniti krović i roditeljska ručka pa tricikl postaje trike. Za dodatnu sigurnost na prednjem kotaču je prekrivač kotača - sprječava zahvat dječjih nogu.

A ako vaše dijete više voli samostalnu vožnju i slobodu kretanja potražite balans biciklu. Djeca će lako i brzo savladati vožnju pri čemu će razviti motoriku, ojačati mišiće i steći osjećaj ravnoteže zbog čega je balans bicikl idealna priprema za prelazak na bicikl s pedalama.

Kinderkraft uvijek misli na sigurnost pa se rukohvati mogu zaključati i time sprečavaju pretjerano i nekontrolirano uvijanje tijekom vožnje, štiteći vaše dijete od pada. Namijenjen je za djecu od 80 cm visine i više. Izaberite boju i uživanje može početi.

Na sigurnost ih učimo i mi, od malih nogu, pa nikako nemojte zaboraviti na dječje kacige.

 

  • Sve što je potrebno za vrtić stane u Zoocchini ruksak. Slatki medo, vesela žirafa, umiljato lane ili možda mudra lisica? Koji god da odaberete sigurni smo da će vas oduševiti inovativan 3D dizajn životinja, veselih i zabavnih boja. Jednostavan i lagan je za nošenje, a opet dovoljno velik da se pospreme omiljene stvari i crteži. Prilagodljivi remeni, puno džepova, velika kartica za ime i dizajniran baš za male ručice.
Zoocchini dječji ruksak

Odaberite baš sve potrebno putem našeg web shopa www.svezabebu.hr. Brza i sigurna dostava diljem Hrvatske. Za narudžbe iznad 500,00 kn dostava je besplatna.


Stariji post Noviji post