KOŠARICA 0

Kako sačuvati sve divne uspomene?

Bebine uspomene

 

Onog čarobnog trenutka kada vaša beba stigne na svijet, htjet ćete zaustaviti vrijeme i uživati u tim divnim danima zauvijek. Poželjet ćete pamtiti i sačuvati sve što se događa s bebom, svaku promjenu i važan trenutak. A bit će ih, svaki dan. 😊 Prvi osmijeh, prva šetnja, prvi obrok, prvi koraci, ljetovanje…  

S obzirom na to da vrijeme ne možemo zaustaviti – sačuvajmo uspomene.  


Donosimo nekoliko zanimljivih proizvoda iz našeg web shopa. Ovo su super ideja i za poklone ako je u vašu obitelj stigla bebica, ili uskoro stiže. Pokloni koji oduševljavaju roditelje i čuvaju baš ono bitno. 

 

SETOVI ZA FOTOGRAFIRANJE – po mjesecima 

Lulujo baby setovi za fotografiranje

Trajna uspomena za vas i vaše najdraže. Iz mjeseca u mjesec pratite kako vaša mala beba raste i mijenja se. Odaberite  omiljeni dizajn i fotkanje može početi. 

Set sadrži jednu muslin dekicu i 14 kartica koje prate rast vaše bebe od prvog dana pa sve do godine dana. 100% pamučna muslin dekica, dimenzije 100 x 100 cm i 7 dvostranih kartica (14 ukupno).  Pri fotografiranju stavite bebinu omiljenu igračku i sliku napravite još osobnijom.

 

"A Dream Come True"_set za fotografiranje bebe

Setovi su dostupni u motivima:

  • A Dream Come True
  • Hello World
  • I Will Move Mountains
  • Isn't She Lovely
  • Something Magical

 

OKVIRI ZA SLIKE I OTISAK VAŠEG ANĐELA

Adora_okvir za 12 slika i jedan otisak

Koliko bebinih slika imate na mobitelu? Sigurno na stotine. 😊 Spremite omiljene na jedno mjesto. Bebin otisak ruke/noge i 12 slika upotpunit će bebinu prvu godinu života i biti savršeni ukras vašeg doma. Veličine okvira dostupnih u našem web shopu: 56x22 cm, 27x21 cm i 40x23,5 cm. 

 

SET ZA IZRADU JEDNOG OTISKA

Uzmite otisak vaše bebe u posebnoj pjenastoj mekanoj masi i sačuvajte uspomenu na te male ručice ili nožice.

Okvir za sliku i otisak - Adora Ako uskoro idete u babinje oduševite novopečene roditelje ovim originalnim poklonom. Da uspomene ne ostanu samo na memorijskim karticama mobitela tu su Adora okviri za uspomenu.  

Uživajte u bebinim prvim osmjesima, koracima i riječima, a onda jednoga dana pokažite ove uspomene.

 

 

 

 

 

 


Stariji post Noviji post