KOŠARICA 0

Uz putni krevetić - opušteno na odmoru

Putni krevetić Kinderkraft Joy

Na popisu top 5 ljetne opreme za bebe sigurno se nalaze i putni krevetići/vrtići. Praktični, lako prenosivi i jednostavni za rukovanje. Baš sve ono što roditelji vole. 😊 Upravo takve imamo u našoj ponudi, na vama je samo da izaberete jedan baš po svom.

Uvelike će vam olakšati život, a idealni su i ako se pripremate za odlazak na godišnji odmor ili vikend kod bake i djeda. Beba će uživati u poznatom okruženju svog krevetića, te će imati sigurno mjesto za odmor. Ne zaboravite i na omiljenu bebinu igračku. 😊

 

Putni krevetići - koji odabrati?

 

A kako u velikom izboru putnih krevetića odabrati baš onaj pravi za vašu bebu i koje potrebe mora zadovoljiti?

U nastavku vam donosimo nekoliko smjernica na koje bi trebali obratiti pozornost:

  • Sigurna i čvrsta konstrukcija
  • Laka i jednostavna upotreba i transport
  • Dodaci: odaberite dodatne mogućnosti kao što je podesiva visina (6 razina) i nagib za refluks. A upravo tu mogućnost ima Tutti Bambini CoZee prijenosna kolijevka koja je dostupna u našem web shopu. Da bi beba uživala u snovima i izvan svog doma.
Tutti Bambini CoZee prijenosna kolijevka

O svim tim sitnicama svakako razmislite prije same kupnje. Mnogi dodaci i inovativna rješenja svakako će vam olakšati svakodnevicu.

 Neki od dodataka su:

  • Kotači - olakšat će pomicanje krevetića
  • Vrtuljak – glazba, svjetlo i igračke na vrtuljku sigurno će zainteresirati bebu
  • Funkcija ljuljanja - vrlo lako ćete krevetić pretvoriti u kolijevku. Držači kolijevke se vrlo jednostavno mogu montirati bez buđenja bebe
  • Potrebni dodaci – police za pelene i nastavak za previjanje su nešto što svaka majka treba
  • Bočni ulaz – omogućuje neovisan ulazak i izlazak iz krevetića
  • Mreža protiv komaraca – vrlo korisna tijekom ljetnih putovanja
  • Mogućnost povezivanja s roditeljskim krevetom

 

A sigurno će vas oduševiti i Kinderkraft prijenosni krevetić Sofi. Funkcionalan prijenosan krevetić 4 u 1 koji se koristi kao dječji krevetić, putni krevetić, igraonica za bebu i kolijevka za ljuljanje.

Zahvaljujući mogućnosti postavljanja madraca na 2 razine, djeca ga mogu koristiti nakon rođenja do navršene 3 godine. Jer Sofi raste s vašim djetetom.

 

Sofi Kinderkraft 4u1, prijenosna kolijevka

Ako birate jednostavnost Cam vrtići su pravi izbor. Vrtić za igru omogućava direktan kontakt s djetetom, a mreža od koje su izrađene stranice daje mu jasan pogled na svijet oko njega. Mekani materijal i široko tapecirano dno štite dijete od ozlijeda. Opremljen s četiri drške koje pomažu djeci da se oslone na noge, kao i da im omogući duže stajanje.

Cam vrtić za bebu

U našem web shopu možete pogledati cijelu kolekciju putnih krevetića/vrtića. Na vašu adresu stižu brzom dostavom, kontaktirajte nas. 😊


Stariji post Noviji post