KOŠARICA 0

Predstavljamo brandove: Joie

Joie Predstavljamo brandove

Sigurno ste bar jednom u svojoj roditeljskoj karijeri isprobali Joie proizvode. 😊

Primijetili ste da su elegantni i pristupačni, a pouzdani i sigurni. Joie koristi najbolje materijale, pametno dizajniranje i potpuna prilagodljivost suvremenim roditeljima i bebama.


Visoka kvaliteta i udobnost zaštitni su znakovi tvrtke Joie: samo im ime predstavlja nesputanu radost djece i roditelja. Proizvodi koje možete naći pod brandom Joie zaista su za sve uzraste djece: autosjedalice, hranilice, dječja kolica, njihaljke…

                                   

                                          Photo: joiebaby.com

 

Ova obiteljska tvrtka iz Velike Britanije, osnovana 2009.godine vodi se jednostavnim dječjim radostima, njihove proizvode možete koristiti vani, na putu, kod kuće, za stolom… Proizvodi im se ističu po  praktičnosti, funkcionalnosti, možete ih koristiti dugo i kombinirati jedne s drugima, što je svakako velika prednost.

 

Joie dječja kolica Brisk LX - Denim Zest lagana kišobran kolica, idealna su za sve proljetne šetnje koje su pred vama. Prikladna su do 22 kg i mogu se sklopiti i rasklopiti u samo jednom jednostavnom koraku.

 

                   

 

Njihov svaki proizvod prolazi temeljita i ekstremna ispitivanja kako bi u vaše ruke došao potpuno savršen. Našu kolekciju proizvoda Joie možete pogledati ovdje.

Joie ima svoje posebno postrojenje za ispitivanje autosjedalica koje ima najnoviju tehnologiju za simuliranje i ispitivanja sudara. To im je svakako pomoglo u proizvodnji autosjedalica, njihovoj sigurnosti i kvaliteti. 

 

Prošle godine Joie je primio mnoga priznanja za najbolje proizvode, pa su tako nagrađeni i za najbolja lagana kolica, najbolji putni krevetić te najbolju autosjedalicu. Već više od 10 godina s ponosom nose mnoga priznanja, što je svakako dokaz da su najbolji među najboljima.

 

                                               

 

Velika se važnost posvećuje željama i potrebama obitelji i djece, pazi se na odsutnosti štetnih tvari i dizajniraju se zanimljivi proizvodi. Jedan od njih je svakako i hranilica 2u1 iz Joie ponude.

 

                       

Podesiva visina (7 pozicija) na hranilici omogućuje prilagodbu svakom stolu. U slučaju da trebate više prostora i pladanj nije potreban lako ga možete ukloniti i pričvrstiti sa stražnje strane hranilice. Hranilica se lako preklopi te preklopljena zauzima malo mjesta i lako se pospremi. Joie 2u1 hranilicu Mimzy LX - In The Rain  vaše dijete može koristiti do 15 kg težine.

 

Za super zabavu tu je Joie njihaljka Sansa 2u1. 

  • Lagano se odvaja od baze i postaje ručna njihaljka
  • 5 uspavanki i 5 prirodnih zvukova
  • Navlaka se skida i periva je
  • Sjedalo se rotira za 90 stupnjeva za promjenu smjera svih kretanja

 

                

 

Ako još niste isprobali Joie proizvode, potražite ih u našoj ponudi i dijelite radost s novim roditeljima širom svijeta. 

 

 

 

 

 

                                        


Stariji post Noviji post