KOŠARICA 0

Predstavljamo brandove:Kinderkraft

Otkrivanje svijeta Vašeg mališana uz Kinderkraft proizvode – od prvog dana s Vama!

Kombinacija visoke kvalitete, najboljih tehničkih rješenja i modernog dizajna ono je što će Vas oduševiti kod Kinderkraft proizvoda.

     

 

 Kada budete koristili njihove proizvode, shvatit ćete da se o svemu razmišljalo prilikom osmišljavanja proizvoda,sve je razrađeno do sitnog detalja.

Vjerujemo da Vam je kao roditelju izuzetno važna funkcionalnost i praktičnost,a upravo to je ono što kod Kinderkrafta oduševljava roditelje diljem svijeta.

Kontinuirani rad na proizvodima,noviteti,ideje i trud nagrađeni su mnogim nagradama koje je Kinderkraft osvojio.

A kada ulazite u svijet roditeljstva i izbor opreme je neograničen,zaista je teško odabrati baš ono naj za Vaše dijete i Vas.

 

Photo:kinderkraft.com

 

Kinderkraft u svojoj ponudi ima velik izbor dječje opreme,različitih modela,boja i preferencija.Sigurno će svatko pronaći upravo ono što traži.

Dječja kolica,auto sjedalice,bicikli,hranilice,krevetići,nosiljke za bebe,dječji namještaj…

 A nakon dugih priprema,kada Vaša beba stigne na svijet,zasigurno će trebati:

 

Najudobnije mjesto za slatke snove -

Ovo ljeto sve je oduševio Kinderkraft putni krevetić s dodacima.

– praktičnost, inovativnost uz razne dodatke koji dolaze sa Kinderkraft proizvodima.

 

Ponudu Kinderkraft krevetića pogledajte ovdje.

 

Pod može biti montiran na dvije etaže,što znači da je krevetić pogodan za manje bebe (gornja etaža),kao i za stariju djecu (donja etaža).Vrtuljak sa zvukom, svjetlom i tri igračke stimulirati i zabavit će vaše dijete.

Potrebni dodaci – police za pelene i nastavak za previjanje su nešto što svaka majka treba.

 

Neka hranjenje bude užitak -  velik izbor modela i boja.Kinderkraft hranilica 2u1 Tixi oduševit će Vas jer se pretvara u udobnu dječju stolicu,kako dijete raste.

 

Ovaj dječji stolac za hranjenje ima dvostruki, odvojivi pladanj s utorom za bočicu ili čašu koji se po potrebi može postaviti na tri različite udaljenosti od naslona. Na središnjem se dijelu s donje strane pladnja nalazi i sigurnosni nastavak za sjedenje koji će spriječiti da mališani klize sa sjedalice. Neka inovativnost oduševi i Vas, kolekciju Kinderkraft hranilica pogledajte ovdje.

 

 

 

Zabava uz Kinderkraft -  tricikli, njihaljke, balans bicikli… Kinderkraft se pobrinuo za sve.

Posebno Vam predstavljamo Kinderkraft dječji tricikl ASTON kvalitetan  i višenamjenski tricikl za djecu od 9 mjeseci do 5 godina starosti, a svojim mogućnostima oduševit će i roditelje i djecu.Već od najranije dobi vaši mališani uživat će u vožnji udobno smješteni na ugodno sjedalo i zaštićeni od sunca. Sjedalo se može okrenuti suprotno od smjera vožnje te dijete u početku održava kontakt očima – okrenuto prema roditelju,a potom se suočava s okolnim svijetom.Na početku će roditelj gurati i upravljati triciklom upravljačem za roditelja koji se može podesiti po visini.Kako dijete raste,tricikl se svojim funkcijama prilagođava njegovim potrebama i vještinama te se može koristiti samostalno kao klasičan tricikl, bez ogradice i drugih dodataka.

 

 

Pronađite i Vi omiljenu zabavu uz Kinderkraft, upravo po mjeri Vašeg djeteta.

 

Sve proizvode iz kolekcije Kinderkraft, možete pogledati ovdje.


Stariji post Noviji post