KOŠARICA 0

Predstavljamo brendove: Babiators

Babiators Predstavljamo brandove

U seriji članaka "Predstavljamo brendove", redovito vam donosimo malo više detalja o brendu kojeg volimo i u kojeg vjerujemo. U ovom članku vam predstavljamo brend Babiators.

Babiators

Povijest

Molly,Ted, Carolyn i Matthew sada već dugogodišnji prijatelji upoznali su se na tijekom fakultetskog obrazovanja na Harwardu točno deset godina prije osnivanja brenda Babiators. Nakon diplomiranja, zajedno su odmarali i sanjali o pokretanju vlastitog posla. Carolyn, Matthew i Molly su se priključili korporativnom svijetu, a Ted je postao vojni pilot.
Ideja za Babiators rođena je spontano u vojnoj bazi u Beaufortu. Kako je to tradicija u američkim vojnim bazama, obitelji pilota okupe se prilikom povratka pilota iz misija i dočekuju svoje najbliže. Tog osobito sunčanog dana dok su odrasli stajali zaštićeni i elegantni sa svojim sunčanim naočalama, „avijatičarkama“ naravno, Molly je primijetila kako sva djeca žmirkaju zbog jakog sunca i tu se dogodila ideja o sunčanim naočalama za djecu. Molly je podijelila svoju ideju o sigurnim, elegantnim i izdržljivim dječjim sunčanim naočalama sa svojim suprugom Tedom, koju je bio oduševljen njezinom idejom i predložio da se zovu Baby aviators, odnosno skraćeno Babiators.
Matthew i Carolyn Guard imali su ideju stvaranja visokokvalitetnih, pristupačnih, sigurnih, izdržljivih i elegantnih proizvoda koji djeci omogućuju da budu zaštićena. Carolyn je prepoznala snažan potencijal poslovanja i tako je krenula realizacija njihova projekta.

Babiators

Babiators danas

Danas je Babiators brzo rastuća kompanija i vodeći maloprodajni brand sunčanih naočala za djecu. Magazin Forbes nedavno je proglasio Babiators jednim od 100 najperspektivnijih tvrtki u SAD-u. Elegantni proizvodi odlaze u više od 30 zemalja, dajući djeci širom svijeta slobodu i zaštitu njihovih malih očiju. Zanimljivo je da se brend praktički probio samo na osnovu kvalitete i jedinstvenosti. Naravno, tome je značajno je tome doprinijelo to što su brojne poznate osobe poput Kim i Kourtney Kardashian, Sarah Jessica Parker, Mariah Carey i sl. svojoj djeci kupovali baš Babiatorsice.

Dječje sunčane naočale Babiators

Babiators proizvodi

Babiators dječje sunčane naočale dolaze sa 100% UV (UVA i UVB) zaštitom i fleksibilnim, izdržljivim okvirima. Određeni modeli imaju i polarizirana stakla. Naočale imaju fleksibilne gumene okvire, te leće otporne na udarce i lomove koje se praktički ne mogu slomiti. Uz Babiators naočale vaši mališani imat će vrhunsku zaštitu od sunca i ne manje bitno totalno fancy izgled 😊
Babiatorsice dolaze u različitim bojama, oblicima i u dvije veličine:
•    do 2 godine
•    3-5 godina

 

Babiators web


Stariji post Noviji post