KOŠARICA 0

Predstavljamo brendove: Matchstick Monkey

Matchstick Monkey Predstavljamo brandove

U seriji članaka "Predstavljamo brandove", redovito vam donosimo malo više detalja o brendu kojeg volimo i u kojeg vjerujemo. U ovom članku vam predstavljamo brend Matchstick Monkey.

Matchstick Monkey

Povijest

Katie Windridge, mama malene Minnie, pokrenula je Matchstick Monkey brend u prosincu 2016. kada nije mogla pronaći ništa za masažu Minnienih bolnih desni. Kao i mnogi drugi roditelji, Katie je pokušala sve kako bi primijenila gelove/ulja i granule za ublažavanje boli svog malog anđela.
Kako je Katie imala ideju o stvaranju vlastitog proizvoda, a imajući u vidu da bebe imaju male rukice, bilo je vrlo važno napraviti nešto što je vizualno zanimljivo i lagano za držanje.Tako je rođen Matchstick (šibica) dio Matchstick majmunčića.

Matchstick Monkey

Matchstick Monkey danas

Prvobitna igračka u obliku majmuna s nadimkom Matchstick, sada se prodaje širom svijeta u više od 35 različitih zemalja, toliko je uspješna da sada nude i druge inovativne proizvode za zube beba uključujući nježne muslin dekice, plišane igračke i poklon setove.
Matchstick Monkey razumije da je svaki trenutak važan kada je u pitanju vaša beba i da je to jednako za svakog roditelja u cijelom svijetu. Vjeruju da su dizajn i sigurnost imperativ za najmlađe, tako da možete biti sigurni da su njihovi proizvodi napravljeni prema najvišim standardima. Savršenstvo za male ruke koje traže nešto za držanje s lakoćom a opet vizualno tako zanimljivo.

Matchstick Monkey proizvodi

Matchstick Monkey grickalica s masažnom četkicom

Matchstick Monkey grickalica s masažnom četkicom

Matchstick Monkey grickalica s masažnom četkicom služi prvenstveno kako bi bebama olakšala razdoblje dok im izbijaju zubići, a ujedno je i prva zubna četkica s kojom se mogu nanositi gelovi za masiranje desni koji pomažu prilikom oticanja i zacjeljivanja kod izrastanja zubića. Uz grickalicu dolazi i promotivni paketić Gengigel gela. Grickalica je ergonomski dizajnirana, posebno prilagođena za male rukice, te je bebe mogu uhvatiti rukicama s obje strane. Prikladna je za hlađenje u zamrzivaču kako bi maksimalno ublažila bol i oticanje desni kod bebe.Posebni dizajn glavice omogućuje jednostavnu i higijensku primjenu gelova. Ublažava bol, oticanje i upalu desni. Pogodna za pranje u perilici posuđa na gornjoj razini, te ne uzrokuje alergije. Različiti dijelovi grickalice su različite tvrdoće tako da učinkovito pomažu u otklanjanju boli kod beba.

 

 

Matchstick Monkey


Stariji post Noviji post