KOŠARICA 0

Predstavljamo brandove: Cam

Cam Predstavljamo brandove

U seriji članaka "Predstavljamo brandove", redovito vam donosimo malo više detalja o brandu kojeg volimo i u kojeg vjerujemo.
U ovom članku vam predstavljamo brand Cam.

Cam

Povijest

Tvrtka Cam osnovana 1969. godine kao rezultat poduzetne inicijative i talenta braće Rho - Franca, Alda i Marija. Cam je danas prešao iz obiteljskog posla u jednu od najvažnijih tvrtki za proizvodnju dječje opreme. Priča o uspjehu postignuta je postepeno iz dana u dan, promatrajući svijet očima djeteta. To je zato što je svijet djeteta prije svega mjesto gdje se snovi ostvaruju. Priča je to u kojoj je jedna obitelj, zahvaljujući svojoj posvećenosti i predanosti, postala pravi tim, ujedinjen ne samo obiteljskim vezama, već prije svega izvanrednom strašću posvećenoj majkama i djeci diljem svijeta.

Cam hranilica

Cam danas

Ovaj talijanski brand pouzdana je vrijednost za ulaganje, jer znači kontroliranu kvalitetu, sigurnost, dizajn i inovacije. Danas je Cam jedna od rijetkih tvrtki koja proizvodi 95% svog asortimana u Italiji. Zahvaljujući ovom pobjedničkom izboru Cam sada predstavlja simbol izvrsnosti Italije diljem svijeta. Želje odraslih i djece pretvaraju u kreativne ideje i višenamjenske proizvode koji svakodnevni život čine boljim i sigurnijim.

Cam proizvodi

Cam se nikada ne možete umoriti od dizajniranja i proizvodnje lijepih, udobnih i sigurnih predmeta koji su sve više i više tehnološki napredni i uvijek „napravljeni po mjeri za djecu“. Zapravo, prava vrijednost koja leži u svakom Cam proizvodu je inovacija, predanost i dug put do obitelji u cijelom svijetu. Istraživanje, dizajn, razvoj, testovi, ali prije svega obilje strasti i predanosti onih koji rade na osvajanju osmijeha mališana i divljenju odraslih krase ovaj brand.

Oprema koja je prije svega sigurna za Vaše dijete

Primjerice Cam hranilica Campione - Col.222 za bebe od kada samostalno počnu sjediti. Jednostavna za upotrebu, s podesivim položajem sjedenja.

Cam hranilica za bebe campione

Vrlo lako se čisti i održava, kompaktno se sklapa, sigurna je i stabilna kako bi se spriječilo prevrtanje Vašeg djeteta dok sjedi u hranilici.

Autosjedalice

Jedna od najprodavanijih Cam autosjedalica je Combo. Prije svega zbog svoje izuzetno pristupačne cijene za udobnost i sigurnost koju nudi.

Autosjedalica Combo 150 - Cam

 

Karakteristike:
  • podesivi naslon za glavu sa bočnim zaštitom od udarca (anti-shock zaštita)
  • mekani umetak
  • pojas u 5 točaka vezivanja s podstavljenim jastučićima za ramena i prepone
  • podesivi naslon za leđa
  • praktični mehanizam za podešavanje visine pojasa,
  • ugrađeni vodič za pojas
  • odstranjiva i periva navlaka na 30 ° C
  • Europsko odobrenje ECE R44 / 04Cam web


Stariji post Noviji post