KOŠARICA 0

Predstavljamo brandove: Tiny Love

Predstavljamo brandove Tiny Love

U seriji članaka "Predstavljamo brandove", svaki tjedan vam donosimo malo više detalja o brandu kojeg volimo i u kojeg vjerujemo.
U ovom članku vam predstavljamo brand Tiny Love.

Tiny Love

Povijest

Višestruko nagrađivana globalna tvrtka za igračke i proizvode za bebe koja stavlja poseban naglasak na razvoj djeteta osnovana je 1991.g. i od tada ima za cilj stvoriti proizvode koji će podržati razvoj djeteta od samog rođenja. Danas su njihovi proizvodi dostupni u više od 50 zemalja širom svijeta, pomažući bebama i roditeljima da rastu zajedno i uživaju u zajedničkim trenutcima.
U siječnju 2014.g. brand Tiny Love pridružuje se Dorel Industries Inc., tvrtci u čijem su sastavu najpoznatije robne marke za dječje proizvode poput Safety 1st, Quinny, Maxi-Cosi i sl.

Tiny Love

 

Tiny Love danas

Svaki proizvod osmišljen je kako bi zadovoljio potrebe i roditelja i beba, potičući osjetila beba i pomažući roditeljima da uživaju u vremenu koje provode sa svojim mališanima. Cilj njihovih proizvoda je pomoći u poticanju razvoja djeteta kroz ugodno vrijeme za igru, stvaranje poticajnog okruženja za igru i zabavne igračke.
Nadajući se da će ponuditi djeci i roditeljima kvalitetne zajedničke trenutke, proizvodi su osmišljeni tako da potiču povezivanje između roditelja i djeteta, pritom promičući neovisnu igru djeteta, koja roditeljima pruža kvalitetno vrijeme za sebe.
Tiny Love nagrađivani je međunarodni brand proizvoda za bebe koji kreira poticajne razvojne igračke i proizvode koji potiču rast i razvoj beba. Tiny Love ima za cilj ponuditi pametna rješenja prilagođena stvarnim potrebama roditelja i njihove djece. U tom smjeru i s tim na umu, razvijaju sve svoje proizvode i danas.

 

Tiny Love proizvodi

Tiny Love proizvodi su sigurni, kvalitetni, te usmjereni k razvoju motoričkih sposobnosti, mašte i kreativnosti svakog djeteta. Tiny Love nikada ne zaboravlja pravog klijenta – a to je vaše dijete.

Igračke koje nadahnjuju razvoj vašeg djeteta

Primjerice Tiny Love baby gym - Sunny Day, 1mj+ igračka koja nadahnjuje razvoj vašeg djeteta uz prizore, zvukove i dodir.

 Tiny Love Baby Gym

Prilikom dodira, sunce reproducira 3 različite melodije. Viseće igračke se mogu pomicati i preraspodijeliti tako da ih zakačite za prstenove lukova. Igračke i razni zvukovi djeluju umirujuće na vašu bebu, beba ojačava mišiće ramena, te se razvijaju motoričke sposobnosti.

Igračke koje razvijaju mišiće, pokrete i osjetila vašeg djeteta

Primjerice Tiny Love baby gym - Forest Deluxe, 0mj+, igračka koja se može koristiti od prvih dana života vašeg djeteta.

Muzička igračka koja se montira na luk, uključuje dvadeset različitih melodija. Lukovi iznad podloge mogu se prilagođavati za više načina igre, a igračke se mogu skidati i koristiti samostalno. Različite igračke na luku potiču razvoj mišića ruku i nogu, te koordinaciju oka i pokreta, dok šarene boje stimuliraju bebina osjetila.

 

 

 

Tiny Love logo


Stariji post Noviji post