KOŠARICA 0

Predstavljamo brendove: Violeta

Predstavljamo brandove Violeta

U seriji članaka "Predstavljamo brendove", svaki tjedan vam donosimo malo više detalja o brendu kojeg volimo i u kojeg vjerujemo. U ovom članku vam predstavljamo brend Violeta.

Violeta

Povijest

Priča o Violeti počela se razvijati 2002. godine i za petnaest godina postojanja razvila se u jedan od vodećih brendova higijenskih proizvoda Premium klase u Hrvatskoj i regiji. Počeci su bili izazovni i nimalo lagani, ali sa željom i ciljem da potrošaču ponude visoko kvalitetan proizvod i uslugu danas imaju tri tvornice, od čega su dvije u Grudama (Bosna i Hercegovina) i jedna u Sv.Ivanu Zelini u Hrvatskoj, u kojima proizvode više od 240 vlastitih proizvoda na petnaest proizvodnih linija.

Violeta

Violeta danas

U cilju osnaživanja brenda u Violeti kontinuirano implementiraju nove tehnologije, investiraju u kvalitetno upravljanje proizvodnjom što omogućuje direktan utjecaj na samu kvalitetu proizvoda i produktivnost rada.
"Biti bolji svaki dan moguće je jedino uz pomoć vrhunski educiranog i motiviranog tima, svjesnog da samo puno rada, zapravo puno kvalitetnog rada može napraviti razliku i diferencirati brend od konkurencije. Stoga najviše pozornosti pridajemo edukaciji, razvoju i napretku naših zaposlenika. Njihov razvoj ujedno znači i razvoj i uspjeh cijelog sustava." kažu iz Violete.
U središtu poslovne filozofije Violete uvijek je čovjek. Svojim sveukupnim djelovanjem nastoje biti društveno odgovorna kompanija spremna da svojim poslovanjem, odnosom prema zajednici, okolišu, kupcima i partnerima budu primjer odgovornosti i uspješnosti u najboljem poslovnom duhu.

U Violeti imaju viziju biti uvjerljivo prvi brend u svim proizvodima i uslugama koje nude unutar regije. Kažu da je njihova misija stvarati visokokvalitetne proizvode i usluge čineći svakodnevni život boljim i jednostavnijim.

Violeta proizvodi

Svi proizvodi su proizvedeni po vrhunskim svjetskim i europskim standardima. Koriste usluge cjenjenih njemačkih i francuskih instituta gdje se redovito rade mikrobiološka testiranja. Istraživanje na svakom novom proizvodu u prosjeku traje i do dvije godine, vrijeme koje je potrebno da se svaki dio proizvoda višestruko testira i provjeri u svim uvjetima. Tek kada se dovede do savršenstva pušta se na tržište u prodaju.


Posebnu pažnju predaju kontroli najosjetljivijih proizvoda poput vlažnih maramica za djecu. Budući da žele imati kontrolu nad svim sirovinama koje ulaze i proizvodima koje dobivaju pored svih eksternih kontrola rade i interne kontrole u moderno opremljenim laboratorijima.
Osluškujući svakodnevne potrebe potrošača trude se ponuditi proizvode koji će zadovoljiti sve njihove potrebe.
Zahvaljujući tom pristupu, dobili su i priznanje od strane samih potrošača, tako primjerice u Hrvatskoj prema istraživanju renomiranog lifestyle magazina dobili su i nagradu - "Produkt godine" za Air Dry dječje pelene, prve takve s inovativnom tehnologijom na području Europe.
Violeta nudi dječje pelene za različite uzraste i različitu težinu Vašeg djeteta.

Violeta dječje pelene

Violeta baby podloge za prematanje - mekani material u gornjem sloju daje bebi ugodan osjećaj u dodiru s kožom. Srednji sloj od prirodnih materijala upija tekućinu i štiti od oštrih predmeta dok donji sloj podloške sprječava izlazak tekućine.

Violeta dječje pelene Double care, odlikuje brza distribucija i upijanje tekućine, kao i protok zraka koji sprječava crvenilo i iritacije na bebinoj koži, zahvaljujući vrhunskoj AIR DRY tehnologiji. Double Care pelene su ultratanke, superupijajuće pelene sa elastičnim trakama za zatvaranje i elastičnim strukom, koje bebi omogućuju udobnost – pelena se prilagođava rastu trbuščića bebe. Sve Double Care pelene prolaze temeljitu kontrolu kvalitete, ne sadržavaju dodane mirise, a dio koji izravno dodiruje dječju kožu ne sadrži ni boje. Double Care pelene po ocjenama SGS COURTRAY laboratorija svrstane su u premium klasu A, što znači da u potpunosti ispunjavaju najstrože zahtjeve kvalitete i sigurnosti.

 

 

Violeta


Stariji post Noviji post