KOŠARICA 0

Predstavljamo brandove: Chipolino

Chipolino Predstavljamo brandove

U seriji članaka "Predstavljamo brandove", donosimo vam malo više detalja o brandu kojeg volimo i u kojeg vjerujemo.
U ovom članku vam predstavljamo brand Chipolino.

Chipolino

Povijest

Brand Chipolino kao dio Maxeurope grupe započeo je 1991. godine svoje putovanje, koje traje i danas. Na samom početku prodavali su bicikle pod markom Sprint i proizvode za njegu djece pod zaštitnim znakom Chipolino  i Baby Max. Tvrtka je brzo rasla i nakon nekoliko godina pokrenuta je vlastita proizvodnja u Plovdivu (Bugarska). Ubrzo su bicikli i sva oprema za djecu prešli granicu i pronašli svoje mjesto po cijeloj Europi. Chipolino, Chipolino VIP i Baby Max od 2007. godine imaju razdvojeno poslovanje u novoosnovanu tvrtku pod nazivom Chipolino Ltd.

Chipolino povijest

Chipolino danas

Danas je Chipolino omiljena marka mnogih generacija i prodaje svoje proizvode u 30 zemalja diljem svijeta. Sve se dizajnira u Bugarskoj i slijede se najstroži zahtjevi za sigurnost materijala i proizvodnje. Misija im je zalaganje za sigurnost djece, udobnost te svakako biti prvi izbor za obitelj.

 

Chipolino proizodi

Chipolino proizvodi prate vaše dijete u  fazama razvoja i prilagođena su  potrebama djeteta. Pokrivaju sve stilove života i osiguravaju  zadovoljstvo bebe, ali i mame i tate. 

Svake godine Chipolino napravi svoju vlastitu kolekciju, koja se razlikuje od ostalih i odiše jednostavnošću.

Sigurno u prometu

Za ugodnu ali i sigurnu vožnju tu je Chipolino autosjedalica Isofix Techno 360. Namijenjena za djecu od rođenja do 12 godina (do 36 kg), autosjedalica se može zaokretati 360 stupnjeva na svojoj bazi. Dolazi u predivnim bojama.

Chipolino autosjedalica Isofix Techno 360

Ponudu Chipolio autosjedalica pogledajte ovdje

Za uživanje u dugim šetnjama

Chipolino u svojoj ponudi ima i veliki izbor kolica. izdvajamo predivna, elegantna 3u1 dječja kolica Avia koja se sastoje od kolica sa sportskim sjedalom, košare i autosjedalice. Mogu se postaviti u smjeru vožnje ili prema roditelju, ovisno o potrebi. 

Chipolino 3u1 dječja kolica Avia

Pronađite vi svoja omiljena 3u1 dječja kolica.

Za slasne trenutke

Uz lijep dizajn Chipolino proizvodi su i funkcionalni. Prijenosna hranilica Lollipop idealna je za putovanja, zauzima malo mjesta i vrlo je jednostavna za rukovanje. Namijenjena za djecu koja mogu sama sjediti (najmanje 6 mjeseci) do 3 godine starosti i težine do 15 kg. Prati rast vašeg djeteta: idealna je i kao prijenosno sjedalo s pladnjom za mlađe, i kao booster sjedalo bez pladnja za stariju djecu koja žele sjediti za stolom sa svojim roditeljima. 

Chipolino Lillipop

Vrijeme za igru

Zabava i poticanje dječje koordinacije uz Chipolino tricikle i romobile. Tricikli omogućuju vam da uživate u šetnji s vašim mališanom gurajući ga, a kada naraste on preuzima kontrolu i zadivit će vas svojim umijećem vožnje. Veliki izbor modela šarenih boja oduševit će svakog mališana, a njihova praktičnost roditelje.

Chipolini tricikli

 

Zašto odabrati Chipolino

  • Proizvodi su 100% sigurni i testirani, u skladu sa svim europskim sigurnosnim normama. Ne sadrže štetne tvari i kemikalije koje su opasne za zdravlje.
  • Već više od 25 godina Chipolino je među vodećima u industriji opreme za djecu.
  • Izraziti koncepti stila i dizajna krase Chipolino proizvode - specifični elementi dizajna, pečati i ukrasi na tkanini. Koncept svakog proizvoda stvoren je u dizajnerskom studiju, kako bi se osiguralo da sve boje i cijeli dizajn doprinosi razvoju dječjih osjetila i oduševljenju njihovih roditelja.
  • Paletu svojih proizvoda stalno šire i nadograđuju novitetima. Svaka nova kolekcija stvara se s posebnom pažnjom.
  • Svojim malih korisnicima omogućuju maksimalnu udobnost, zadovoljstvo i puno zabave.

Chipolino logo


Stariji post Noviji post