KOŠARICA 0

Predstavljamo brandove: Yookidoo

Predstavljamo brandove Yookidoo

U seriji članaka "Predstavljamo brandove", svaki tjedan vam donosimo malo više detalja o brandu kojeg volimo i u kojeg vjerujemo.
U ovom članku vam predstavljamo brand Yookidoo.

Yookidoo

Povijest

Prije više od desetljeća, grupa dizajnera s poduzetničkim duhom došla je na ideju da svijet treba potpuno nov i inovativan pristup u načinu kako bebe uče i otkrivaju svijet. Njihovo istraživanje je pokazalo da u kategoriji igračaka za kupanje ne postoje igračke koje bi poticale istraživanje i učenje kroz igru i podražaje. Taj tim dizajnerskog studija stvorio je nove kategorije proizvoda, koje su u vrlo kratkom vremenu postale vrlo popularne i tražene širom svijeta.

Glazbena igračka puž

 

Yookidoo danas

Linija igračaka za kupanje s kojom su krenuli bila je toliko revolucionarna da je zauvijek promjenila kategoriju igračaka za kupanje. U godinama nakon toga Yookidoo je dosegao više od 50 zemalja, u kojima su njihovi proizvodi usrećili milijune beba i olakšali život njihovih roditelja.

U Yookidoo posebno ističu važnost poticanja beba na otkrivanje svijeta uvođenjem potpuno novog pristupa igri i učenju kroz stimulativne, interaktivne i visoko inovativne proizvode, smatrajući da na taj način igračke imaju višestruku korist za djecu u vidu poticanja njihovog mentalnog i fizičkog razvoja.
Posebnu pozornost posvećuju sigurnosti, svaki proizvod je testiran prema najstrožim međunarodnim sigurnosnim standardima. Igračke ne sadrže nikakve opasne ili potencijalno opasne materijale uključujući ftalate, PVC, BPA i sl.
Yookidoo igračke za bebe su u suštini zabava, istraživanje, učenje i razvijanje u jednom proizvodu.

Yookidoo proizvodi

S obzirom na njihov primarni cilj - da bebe uče i otkrivaju kroz igru i zabavu, najveći broj Yookidoo proizvoda su igračke koje orijentirane na razvoj djeteta.

Igračke za razvoj motorike kod malih beba

Primjerice Glazbena plišana lopta sa svjetlima, 3mj+ je proizvod koji kroz igru pomaže u razvoju motorike, učenje puzanja, i razvoju vizualnih i slušnih vještina.

Plišana igračka
Igračke koje potiču aktivnost i istraživanje

Primjerice Yookidoo kućica za igru, 12mj+ namjenjenja djeci od 1 godine na dalje, ima cilj potaknuti aktivnost, istraživanje i naravno zabavu. Kućica sadrži različite igre primjerene dječijoj dobi u svrhu poticanja aktivnost i istraživanja.

 Kućica za igru

 

Yookidoo logo

 


Stariji post Noviji post