KOŠARICA 0

Predstavljamo brandove: Tommee Tippee

Predstavljamo brandove Tommee Tippee

U seriji članaka "Predstavljamo brandove", svaki tjedan vam donosimo malo više detalja o brandu kojeg volimo i u kojeg vjerujemo.
U ovom članku vam predstavljamo brand Tommee Tippee.

Tommee Tippee

Povijest

Davne 1965.g. britanska Tvrtka Jackel, koja postoji još od 1900.g, lansirala je u Velikoj Britaniji šalicu za bebe za učenje samostalnog pijenja i dječji pribor za jelo pod nazivom Tommee Tippee. Od tada do danas Tommee Tippee je brand koji je definitivno jedan od lidera u inovaciji baby proizvoda i popratne opreme.

 Tommee Tippee Bočice

Tommee Tippee danas

Tommee Tippee je jedan od najpouzdanijih i najprepoznatljivijih brandova za bebe na svijetu, kojeg vole bebe i koje preporučuju generacije roditelja. Milijuni obitelji odrasli su s Tommee Tippee proizvodima, najpoznatijim britanskim brandom za dječje potrepštine. Vodeća pozicija branda učvršćena je 2006.g. lansiranjem Closer to Nature, asortimanom hranjenja novorođenčadi, koji je zaslužan za revoluciju u kategoriji proizvoda za hranjenja bocama.
Tommee Tippee proizvodi dizajnirani su tako da budu jednostavni i intuitivni, olakšavajući time život roditeljima u svakoj fazi razvoja djeteta. Ugled marke i stalna predanost kvaliteti i inovativnosti osiguravaju da se odanost brandu prenosi ne samo s generacije na generaciju, već i s roditelja na roditelja.

Električni sterilizator

Tommee Tippee proizodi

S obzirom na širinu i inovativnost branda ustinu je teško izdvojit samo neke proizvode, ali ovo su ipak neki po kojima je možda Tommee Tippee u Hrvatskoj najpopularniji:


Sangenic sustav za odlaganje pelena

Još jedan inovativni proizvod - Tommee Tippee Sangenic Tec sustav za higijensko odlaganje jednokratnih iskorištenih pelena sastoji se od spremnika i pripadajuće kazete s višeslojnom antibakterijskom folijom.
Svaka se pelena pojedinačno i čvrsto omata antibakterijskom folijom, čime se sprječava razvoj bakterija i širenje neugodnih mirisa.
Pogledajte detalje ovdje.


Anti colic bočice

Sustav za hranjenje dojenčadi koji sadrži cjevčicu i silikonski ventil kojima se osigurava normalan protok zraka i time onemogućava stvaranje mjehurića zraka unutar bočice što pomaže u sprječavanju nastanka kolika. Više različitih proizvoda iz ove kategorije možete vidjeti ovdje.


Duda varalica

Inovativni i lijepi proizvodi, simetrični i ortodontski prilagođeni, bez bisfenola A.
Pogledajte proizvode u našoj trgovini ovdje.


Sterilizator

Closer to Nature linija proizvoda nudi samostojeće električne sterilizatore i sterilizatore za mikrovalnu. Detaljnije o samim proizvodima možete vidjeti ovdje.


Električna izdajalica

Električna izdajalica za majčino mlijeko "Made for Me"  je učinkovita, laka za rukovanje, udobna za korištenje, kompaktna, diskretna i tiha. Izdajalica ima udobnu silikonsku košaricu, ergonomski je oblikovana i jednostavna za upotrebu, lako se sastavlja, rastavlja i održava. Puni se preko USB-a. Detalje pogledajte ovdje.

 

 Tommee Tippe Logo


Stariji post Noviji post