KOŠARICA 0

Predstavljamo brandove: Lulujo Baby

Lulujo baby Predstavljamo brandove

U seriji članaka "Predstavljamo brandove", svaki tjedan vam donosimo malo više detalja o brandu kojeg volimo i u kojeg vjerujemo. U ovom članku vam predstavljamo brand Lulujo Baby.

Lulujo Baby

Povijest

Začetak Lulujo Baby branda je još jedna inspirativna priča o uspjehu. Naime, ne tako davne 2008. godine Dawn Marrie Pottier na roditeljskom dopustu osniva ovaj danas već svjetski poznati brand. Dawn je osmislila za početak nekoliko proizvoda za svoje novorođenče, a koji su se dopali i drugima koji su ih vidjeli i tako je zapravo sve krenulo. Osnovala je tvrtku Lulujo, nazvanu po njenoj djeci Lulu i Jo i u prvoj godini cijela kolekcija se sastojala od nekoliko modela prekrivača i ogrtača proizvedenim u njenom domu.

 Lulujo set za slikanje

Danas

Dawn je CEO tvrtke koja posluje u cijelom svijetu, čije proizvode koriste Lulujo set za slikanje kutijaipromoviraju poznate osobe poput Kylie Jenner, a sama Dawn Pottier je primjer osobe za intervjue tipa "Women in Business"
Danas, Lulujo Baby ima predani i strastveni tim koji nastoji isporučiti dobro promišljene i umirujuće proizvode koji su dio roditeljskog radosnog iskustva sa svojom bebom i pri tom im pomoći u stvaranju uspomena. Lulujo koristi samo vrhunske tekstilne proizvode i kreira trendove koji evociraju nostalgiju i zadovoljavaju potrebe današnjih roditelja.

 

Lulujo Baby u našoj trgovini

Prije svega ovaj brand poznat je po svojim predivnim i inspirativnim setovima za fotografiranje beba, možete vidjeti i zašto je to tako na ovom linku Setovi za fotografiranje.

Osim setova za fotografiranje, u našoj trgovini možete pronaći i predivne pamučne muslin marame s kopčama za kolica i sl.

 

 

Lulujo Baby logo

 


Stariji post Noviji post