KOŠARICA 0

Predstavljamo brandove: SweetDreamers

Predstavljamo brandove SweetDreamers

U seriji članaka "Predstavljamo brandove", svaki tjedan vam donosimo malo više detalja o brandu kojeg volimo i u kojeg vjerujemo. U ovom članku vam predstavljamo brand SweetDreamers.

SweetDreamers

Lynda, mama šestero simpatične i živahne djece, začetnik je branda SweetDreamers. Kada je dobila šesto dijete, dječaka Bradley-a, za kojeg sama kaže da je stalno vikao i plakao i da je borba da zaspe znala trajati po cijelu noć, Lynda je shvatila da mora pronaći način koji će pomoći njenom dječaku a time i njoj samoj da lakše zaspi. Pokušavala mu je na razne načine pomoći da utone u san i jedan od načina koji je bio uspješan je bio da zamrači svjetlo, uključi usisavač i ljulja ga u kolijevci. Pomoću tog malog rituala zaspao bi kroz nekoliko minuta.

Sweet Dreamers brand

Iako je našla način, paljenje usisavača u 2 ujutro nije joj se činila kao najbolja ideja. Zato je pretražila trgovine ne bi li našla proizvod koji bi replicirao te uvjete, ali nije našla ništa slično. Lynda je odlučila razviti niz proizvoda koji ne samo da pomažu u smirivanju nemirnih beba i male djece, već i promiču stvaranje zdravog uzorka spavanja kako bi svi mogli imati miran san. 

Sljedećih nekoliko godina istraživala je detaljnije taj  problem, pregledavajući informacije stručnjaka za spavanje, sveučilišnih odjela i medicinskih stručnjaka. Također se konzultirala s industrijom za njegu bebe i timovima za dizajn proizvoda i, naravno, anketirala mnoge roditelje s mladim bebama. Naposljetku, nakon sedmogodišnje "trudnoće", rođen je proizvodni program SweetDreamers i ovčica Ewan.

SweetDreamers Ewan ovčica

SweetDreamers proizvodi pažljivo su osmišljeni i pametno dizajnirani, a na istraživanju su radili mnogi eksperti i nakon svega, oni su pravo ostvarenje sna. Nadamo se da će SweetDreamers proizvodi biti ostvarenje sna i za vaše mališane.

Ovčica Ewan višestruko je nagrađivana igračka koja je do sada umirila veliki broj novorođenčadi i mališana širom svijeta zbog čega je postala veliki hit među roditeljima.

Zato smo odlučili Ovčicu Ewan uvrstiti i u ponudu naše web trgovine.
Svakako pogledajte i naše ostale SweetDreamers proizvode

Sweet Dreams!

 

Sweet Dreamers logo


Stariji post Noviji post