KOŠARICA 0

Predstavljamo brandove: Maxi-Cosi

Maxi-Cosi Predstavljamo brandove

U seriji članaka "Predstavljamo brandove", svaki tjedan vam donosimo malo više detalja o brandu kojeg volimo i u kojeg vjerujemo. U ovom članku vam predstavljamo brand Maxi-Cosi.

Maxi-Cosi

Povijest

Vjerojatno to niste znali, ali Maxi-Cosi je brand koji je predstavio prvu autosjedalicu za djecu u Europi u obliku kakvog danas poznajemo, i to davne 1984. godine. Iste te godine u Nizozemskoj je osnovan brand Maxi-Cosi. Od tada do danas Maxi-Cosi radi na razvoju i inovaciji proizvoda koji pomažu ugodnijem i sigurnijem putovanju djece.

autojedalice za bebe

Proizvodi

Maxi Cosi je visoko specijalizirani brand za proizvodnju autosjedalica, baby kolica i takozvanih baby transportnih sustava, tj. modularnih kolica koja predstavljaju 5 u 1 proizvode. Dizajniranju proizvoda posvećena je posebna pažnja, pri čemu je krajnji rezultat funkcionalan, siguran i vizualno atraktivan proizvod.

Danas vodeći brand za sigurno i udobno putovanje djece, od 1984. godine do danas poslužio je za prijevoz preko 50 miliona djece iz rodilišta do njihovog novog doma. Iako najpopularniji u Europi, Maxi Cosi danas prodaje svoje proizvode diljem cijelog svijeta kroz široku partnersku mrežu servisnih i prodajnih centara.

Maxi-Cosi u našoj trgovini

Ukoliko tražite autosjedalicu za vašu bebu ili djete, u našoj trgovini možete pronaći veliki izbor autosjedalica ovog proizvođača na ovom linku Autosjedalice.

Osim autosjedalica na našoj trgovini možete pronaći Maxi Cosi kolica i to - kišobran kolica, 3u1 kolica, 2u1 kolica, modularna kolica i još dosta toga na sljedećem linku Dječja kolica.

 

Maxi-cosi logo


Noviji post