KOŠARICA 0

Koju hranilicu za bebu odabrati?

Hranjenje

Pri početku dohrane vaše bebe sigurno ćete krenuti u potragu za hranilicom. A možda bi bilo dobro da to učinite i malo ranije. 😊 S obzirom na velik izbor modela, sigurno će Vam biti teško odlučiti koju kupiti. Ne zaboravite da će Vam ona biti svakodnevni pomoćnik u hranjenju vašeg mališana, i to sigurno 2-3 godine (a možda i duže). Stoga je bitno da bude kvalitetna, funkcionalna te da vi i dijete budete zadovoljni. Uz to, naravno, bitno je i zadovoljiti sigurnosne standarde.

 

Hranilica uz svoju glavnu ulogu – hranjenje također uči dijete da ima svoj prostor, mir i red.

Sam odabir hranilice svakako ovisi o Vašim potrebama, novcu, ukusu, stilu života…. A kako odabrati kada je izbor toliko velik?

 

                             

 

Pri kupnji svakako obratite pažnju na:

  • FUNKCIONALNOST – Uz udobnost i kvalitetu svakako obratite pažnju na funkcionalnost.

Npr. ako želite da dijete hranilicu koristi što duže izaberite onu koja raste s Vašim djetetom.

Jer hranilica, mala stolica i  booster/hranilica za stolicu mogu biti u jednom.

Obratite pažnju na podešavanja visine i naslona, te opciju uklanjanja pladnja. Također, ako nemate baš puno prostora izaberite one koje se brzo i lako skladište i ne zauzimaju puno mjesta.

                     

 

  • SIGURNOST – Sigurnosni pojasevi i stabilnost hranilice su svakako stvari na koje trebate obratiti pažnju. A hranilica treba biti proizvedena u skladu sa zahtjevima europskog sigurnosnog standarda te izrađena od sigurnih materijala.
  • LAKO ČIŠĆENJE – Birajte hranilicu koja se lako čisti, s tim ćete si sigurno olakšati. Navlaka koja se skida, vodootporni materijali i dvostruki pladanj svakako su plus na hranilici.
  • DODATNE FUNKCIJE – Rotiranje sjedala za 360 stupnjeva, podesiv naslon za noge ili košara za stvari? Novi modeli hranilica su zaista napravljeni kako bi zadovoljile sve želje roditelja.

 

                     

  • PRAKTIČNOST ZA PUTOVANJA – Ako često putujete prijenosna hranilica idealna je za Vašu bebu. Obično se koristi kao prijenosno sjedalo s pladnjem za mlađe, i kao booster sjedalo bez pladnja za stariju djecu koja žele sjediti za stolom sa svojim roditeljima. Remen, ručka za nošenje i vrlo kompaktno sklapanje čine je idealnom za putovanja.

 

U našoj ponudi hranilica možete potražiti baš onu koja Vam odgovara. Klasične, rotirajuće, prijenosne…
Sve su na našem web shopu: Hranilice

 

                 

 

Svakako obratite pažnju na to da je svaki prilagodljivi dio na hranilici dobro učvršćen. A savjet plus je da hranilicu malo odmaknete od namještaja, zidova i ostalih stvari na kojima bi hrana Vaše bebe mogla završiti. 😊

Hranilica je svakako dio dječje opreme u koju vrijedi investirati i odvojiti malo vremena za odabrati onu koja je baš po „vašoj mjeri.“


Stariji post Noviji post