KOŠARICA 0

SweetDreamers Ovčica Ewan umiruje vašu bebu i pomaže joj zaspati

Ovčica Ewan SweetDreamers

SweetDreamers ovčica Ewan višestruko je nagrađivana igračka koja je do sada umirila veliki broj novorođenčadi i mališana širom svijeta zbog čega je postala veliki hit među roditeljima. Umiruje vašu bebu, pruža joj osjećaj sigurnosti i pomaže zaspati. Ovčica Ewan je idealan poklon.

U našoj ponudi imamo proizvode:

  • SweetDreamers ovčica Ewan
  • SweetDreamers ovčica Ewan Deluxe
  • SweetDreamers tješilica ovčica Ewan

Proizvodi dolaze u sivoj i ljubičastoj boji.

SweetDreamers ovčica Ewan

SweetDreamers ovčica Ewan (Ewan the dream sheep) preslatka je plišana igračka koja u kombinaciji s toplim umirujućim ružičastim svjetlom i četiri različita umirujuća zvuka (zvuk usisavača, kiše, melodije harfe i zvukovi iz maternice) pomaže smiriti i uspavati vašu bebu. Zvukovi su popraćeni su sa zvukom otkucaja srca u pozadini. Ružičasto svjetlo predstavlja boje maternice koje ušutješe bebu prema istraživanjima pedijatra.

Ovčica Ewan obožava putovati, a traka na čičak omogućava da se lagano zakači na kolica, autosjedalicu ili krevetić. Za vikend putovanja, na odmor ili kod rodbine, ovčica Ewan uvijek će biti poznato lice vašoj bebi ili djetetu

 

 

SweetDreamers ovčica Ewan Deluxe

SweetDreamers ovčica Ewan Deluxe ima MoonMode smartCRY senzor (čime se razlikuje od obične ovčice Ewan) koji reagira na plač bebe pa se ovčica automatski upali kada beba zaplače.  

Ovčica Ewan Deluxe je preslatka plišana igračka koja u kombinaciji s toplim umirujućim ružičastim svjetlom i četiri različita umirujuća zvuka (zvuk usisavača, kiše, melodije harfe i zvukovi iz maternice) pomaže smiriti i uspavati vašu bebu. Zvukovi su popraćeni su sa zvukom otkucaja srca u pozadini. Ružičasto svjetlo predstavlja boje maternice koje ušutješe bebu prema istraživanjima pedijatra.

Ovčica Ewan Deluxe obožava putovati, a traka na čičak omogućava da se lagano zakači na kolica, autosjedalicu ili krevetić. Za vikend putovanja, na odmor ili kod rodbine, ovčica Ewan uvijek će biti poznato lice vašoj bebi ili djetetu. 

 

SweetDreamers tješilica ovčica Ewan

SweetDreamers tješilicu ovčicu Ewan (Ewan snuggly) voljet će vaši najmiliji mališani. Tješilica ovčica Ewan ima mekanu i ugodnu plišanu i svilenkastu tkaninu kako bi pružila najveću udobnost za maženje. Svi znamo da bebe vole čvoriće i zato su ovčici Ewan nogice vezane u čvoriće. Rep ima čičak što omogućuje da se montira na kolica ili krevetić, a može se spojiti i duda varalica kako bi uvijek bila blizu bebi.

Udobna tkanina lako apsorbira umirujući miris mame ili tate kako bi pružila dodatni osjećaj sigurnosti za bebu dok se mazi i uspavljuje. Prave je veličine za male rukice bebe savršena je za maženje u bilo koje doba dana.

 

Kako je nastala ovčica Ewan?

Lynda, mama šestero simpatične i živahne djece, izumitelj je proizvoda SweetDreamers. Kada se rodilo šesto dijete, dječak Bradley, stalno je vikao i plakao i bila je borba cijelu noć da se smiri za spavanje. Borba koja je trajala sve dok nije imao dvije i pol godine. Pokušala je na razne načine da mu pomogne zaspiti i jedan od načina koji je bio uspješan jest da je zamračila svjetlo, uključila usisavač i ljuljala ga dok je bio u kolijevci. I on bi zaspao kroz nekoliko minuta.

Iako je našla način, paljenje usisavača u 2 ujutro nije joj se činila kao najbolja ideja. Zato je pretražila trgovine ne bi li našla proizvod koji bi replicirao te uvjete, ali nije našla ništa pogodno. Odlučila je izmisliti niz proizvoda koji ne samo da pomažu u smirivanju nemirnih beba i male djece, već i promiču stvaranje zdravog uzorka spavanja kako bi svi moglo imati koristi od noćnog odmora. I tako je nastala ovčica Ewan.


Stariji post Noviji post