KOŠARICA 0

Chipolino autosjedalica Isofix Techno 360

Autosjedalica Chipolino

Ponosno predstavljamo novitet u našem asortimanu na svezabebu.hr - Chipolino Techno 360 autosjedalicu iz aktualne 2023 kolekcije! Dostupna u pet predivnih boja - Ebony, Glacier, Sand, Aloe i Rose Water, ova autosjedalica donosi svježinu i funkcionalnost vašem svakodnevnom životu.

Techno 360 autosjedalica



Chipolino Techno 360 autosjedalica predstavlja inovaciju u svijetu autosjedalica. Sa svojom mogućnošću zakretanja za 360 stupnjeva na svojoj bazi, olakšava vam rutinu stavljanja i vađenja djeteta iz automobila, čineći ove radnje jednostavnijim nego ikad.

Ova autosjedalica je prava dugotrajna investicija za vašu obitelj. Vaša beba može je koristiti od prvog dana, počevši od vožnje kući iz rodilišta pa sve do 36kg. Ova impresivna dugovječnost postiže se brojnim mogućnostima prilagodbe i podešavanja, što je čini jednom od najtraženijih autosjedalica na tržištu.

Instalacija autosjedalice Chipolino Techno 360 je vrlo fleksibilna - možete je pričvrstiti u automobil koristeći ugrađeni Isofix priključak ili pojas, ovisno o težini vašeg djeteta. Dodatni gornji pojas, poznat kao Top teather, dodatno osigurava sjedalicu za bolju stabilnost.

Značajke sigurnosti uključuju umetak za novorođenčad koji se može ukloniti kako dijete raste, sigurnosni pojas s vezanjem u 5 točaka, te zaštitu od bočnih udara, omogućujući vam da vozite s potpunim mirom.

Kako vaše dijete raste, Chipolino Techno 360 raste s njim. Podešavanje naslona za glavu automatski prilagođava i širinu sjedalice, dok se nasloni mogu podesiti u 4 položaja, a naslon za leđa se širi u čak 7 položaja. Remen, opremljen jastučićima za udobnost, može se prilagoditi kako dijete raste, povezujući se u 5 sigurnosnih točaka.

Ova autosjedalica osigurava različite metode upotrebe ovisno o dobi i težini djeteta, nudeći vrhunsku prilagodljivost. Dodatna sigurnost postiže se bočnim krilima, bez obzira na položaj naslona.

Za praktičnost roditelja, navlaka na sjedalici je periva i lako se može skinuti i ponovno staviti nakon pranja. Chipolino Techno 360 je sve što vam je potrebno za siguran i udoban prijevoz vašeg djeteta.

Uvjerite se sami zašto je Chipolino Techno 360 jedna od najpopularnijih autosjedalica na našem tržištu!

Sjedalica je potvrđena i odobrena sukladno sigurnosnom certifikatu ECE R44 / 04, pružajući dodatno jamstvo kvalitete i sigurnosti.

 

Uostalom, pogledajte video i sami se uvjerite u praktičnost ove autosjedalice:


Stariji post