KOŠARICA 0

Chipolino autosjedalica Isofix Techno 360

Autosjedalica Chipolino

Chipolino Techno 360 kolekcija 2021 godina

Nova autosjedalica iz Chipolino kolekcije stigla je na svezabebu.hr 😊

Točnije autosjedalica Isofix Techno 360 kolekcija 2021, koja vam je dostupna u bojama: Asphalt, Carbon, Dhalia i Latte.


Jedna od njezinih posebnosti, a koju navode i mnogi roditelji kao dodatni plus je što se može zakretati 360 stupnjeva na svojoj bazi. Što će vam svakako olakšati svakodnevicu jer ćete lakše stavljati i vaditi dijete iz nje.

Autosjedalica Chipolino Techno 360
Također, u ovoj autosjedalici vaša beba može kući iz rodilišta, a sjedalica svojim funkcijama raste zajedno s vašim djetetom. Tako da je možete koristiti sve do djetetove 12 godine. Brojne mogućnosti i podešavanja, koje ćemo vam u nastavku otkriti dovode je na mjesto jedne od traženijih autosjedalica ovog proljeća. 😊

                            

 

Možete je u svoj automobil pričvrstiti ili s ugrađenim Isofix priključkom ili s pojasom (ovisno o samoj težini djeteta). Radi boljeg učvršćivanja sjedalice tu je Top teather - dodatni gornji pojas. 

Spada u grupa 0+/1/2/3, a maksimalna težina za nju je 36 kg. 

Sadrži umetak za novorođenče, koji se kada ga dijete preraste uklanja. Sigurnosni pojas s vezivanjem u 5 točaka te zaštita od bočnih udara osigurat će vam bezbrižnost tijekom vožnje.  

 

A kako to ona raste s vašim djetetom? Jednostavno i lako. 😊 Prilikom prilagodbe naslona za glavu, prilagođava se i širina - autosjedalica raste s vašim djetetom. Nasloni se mogu podesiti u 4 položaja, a naslon za leđa širi se u čak 7 položaja. Kako dijete raste, tako možete podešavati remen, koji radi udobnosti ima jastučiće te se spaja u u 5 sigurnosnih točaka. 

 

Kako Chipolino Techno 360 autosjedalicu koristiti po dobi djeteta?

  • Grupa 0+/1 (0-18 kg) - radi veće sigurnosti autosjedalica se postavlja u smjeru obrnutom od smjera voženje. Pričvršćuje se ugrađenim Isofix priključkom i top tether pojasom ili pomoću auto pojasa u 3 točke.
  • Grupa 1 (9-18 kg) - autosjedalica se postavlja u smjeru vožnje i pričvršćuje pojasom u 3 točke.
  • Grupa 2/3 (15-36 kg) - autosjedalica se postavlja u smjeru vožnje i pričvršćuje ugrađenim Isofix priključkom i auto pojasom u 3 točke ili samo auto pojasom u 3 točke.

                          

Bez obzira na položaj naslona ova autosjedalica pruža još veću sigurnost radi bočnog krila. 

Navlaka na sjedalici je periva, te se lako skida i nakon pranja još lakše postavlja natrag. Sve što ćete trebati za siguran prijevoz vaših mališana nalazi se u jednoj sjedalici - Chipolino Techno 360. 

Uvjerite se i sami zašto je ova autosjedalica jedna od najpopularnijih na našem tržištu!

Autosjedalica je certificirana i odobrena certifikatom ECE R44 / 04. 


Stariji post