KOŠARICA 0

Razvijanje bebine motorike od rođenja uz Yookidoo glazbenu knjigu harmoniku sa svjetlima

Yookidoo glazbena knjiga harmonika sa svjetlima (Lights & Music First Book) je patentirana dvostrana knjiga za bebin razvoj kroz više faza:

Novorođenče - stavite knjigu oko bebine glave dok leži na leđima u krevetiću ili kolicima. Mlade bebe osobito su privučene jednostavnim geometrijskim i visokim kontrastnim crtežima, kao na crnoj, bijeloj i crvenoj strani knjige. Uključite knjigu (jedan od načina rada) i pogledajte kako beba počinje pratiti svjetla koja bljeskaju jedno iza drugoga. To će ojačati osnovnu kontrolu mišića i vizualno fokusiranje.

Vježbanje ležanje na trbuhu - oko 3 mjeseca starosti, postavite obojanu stranu knjige ispred vaše bebe. Svjetla i glazba će potaknuti bebu da podigne glavu, jača glavu, vrat i ramena, kao i potiče vid i sluh. Također ćete primijetiti da se proteže kako bi dodirnula knjigu, razvijajući koordinaciju ruka-oko.

Razvijanje senzora - potaknite bebu da dotakne različite teksture knjige i opiše ih, poput meke/grube. Vaša će beba razviti svoje fine motoričke sposobnosti i naučiti vezu između riječi i taktilnog osjeta.

Pogledajte našu ponudu.


Stariji post Noviji post